"Én a kutyának sem kellek!" - Damu Roland reménytelennek érezte az életét

Zámbó Árpy Damu Roland Damu Roland tragédiája Nagy Feró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Damu Roland halálhíre megrázta az országot, hiszen felfelé ívelő majd kettétört pályáját és életének alakulást mindenki figyelemmel követte a tévéképernyőn. Habár az elmúlt években már nem nagyon láthattuk, mégis könnyeivel küszködve beszéltek róla egykori munkatársai, barátai.

Nagy Feró nagyon jó barátságot ápolt az egykori sorozatsztárral. A Beatrice frontembere csak nehezen találta a szavakat, amikor a nemrég elhunyt színészről, Damu Rolandról kellett beszélnie. Feró szerint Damu úgy viselkedett, mint aki már nem is akar küzdeni, és beletörődött a sorsába.

Nagy Feró jó barátságban volt Damu Rolanddal Forrás: MTI/Zih Zsolt

– mesélte Feró a Tények Puszban. A műsorban megszólalt Zámbó Árpy is, aki szintén jó kapcsolatban volt Damuval. A király testvére is úgy érezte, Roland mintha feladta volna az életét és hiába keresett kapaszkodót, sehol és senkiben sem talált okot a maradásra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.