Érik a botrány: Nagy Alekosz perre készül

Forrás: TV2 -
Alekosz per botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alekosz türelme elfogyott: három napot ad az ismeretlennek, aki visszaél a nevével, hogy eltüntesse az álprofilokat, utána pedig rendőrségi, majd polgári peres eljárást kezdeményez.

Nagy Alekosz hosszú évek óta szívesen szórakoztatja Facebook követőit sajátos bejegyzéseivel. Az utóbbi időben az Instagram, illetve a TikTok nevű közösségi oldalakon is feltűnt, hatalmas sikerrel. A reality hős többször jelezte, hogy a profilok mögött nem ő áll, hanem egy idegen engedély nélkül tölti fel róla a tartalmakat - írja a Blikk.

Forrás: TV2

Mostanra elfogyott a türelme, nyílt levélben üzent:
"Három napot adok az alábbi oldalakat a nevemben üzemeltető személynek arra, hogy az oldalain feltüntesse, hogy nem eredeti Alekosz profil. Amennyiben nem teszi meg, úgy előbb rendőrségi, majd polgári peres eljárást kezdeményezek vele szemben a személyemmel való visszaélés miatt."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.