Megdöbbentő eset történt Miskolcon: 5000 forintért adta el barátnőjét a 15 éves tinédzser

Forrás: Shutterstock -
prostitúció futtatás barátnő tinédzser ügyészség Miskolc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A két kiskorú a miskolci gyermekotthonból szökött el, és amikor elfogyott a pénzük, a lány testét bocsátották áruba.

Emberkereskedelem miatt emelt vádat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség egy 15 éves fiúval szemben, aki 17 éves barátnőjét futtatta - olvasható az ügyészség honlapján. A két tinédzser a miskolci gyermekotthonból lógott el, ám pár hónap alatt elfogyott a pénzük.

A fiúnak az az ötlete támadt, hogy elkezdi futtatni barátnőjét, pénz híján pedig a lány is belement a dologba. A város külterületén a fiú megállított egy autóst, akinek rögtön sikerült "eladnia" a lányt: az ismeretlen férfi elvitte, közösült vele, majd ötezer forintot fizetett.

A lány az együttlét után az összeget átadta a 15 éves fiúnak, amiből cigit vásárolt, és megkínálta belőle a lányt. A fiú szerette volna, ha a lány továbbra is prostituáltként keres neki pénzt, ám ő nem ment bele.

Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben fiatalkorúak börtönében letöltendő, de végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztést indítványozott, pártfogó felügyelete mellett.

Képünk illusztráció. Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.