Kétségbeejtő dolgokat jósol 2022-re a híres bolgár jósnő, Baba Vanga: ez vár ránk a jövő évben

aggodalom 2022 jövő évi kilátás Baba Vanga jóslat borzalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
  A híres vak jósnő, Baba Vanga szerint 2022-ben borzalmas dolgok várnak ránk.

Évről-évre közzétesszük Baba Vanga jóslatait, aki sokak szerint Bulgária legfőbb tekintélye a próféciák és a szellemekkel való érintkezés terén. A tisztánlátó és gyógynövénytudós gyermekkora óta vak volt, élete nagy részét a bulgáriai Kozhuh-hegység Rupite területén töltötte.

Baba Vanga jóslatai riasztóak, ugyanis több jövendölése is megtörtént: megjósolta az ISIS terrorcsoport felemelkedését, de azt is, hogy Vlagyimir Putyin választást fog nyerni.

A jósnő leghíresebb próféciája a szeptember 11-i támadás volt.

Baba Vanga nem sokkal a halála előtt azt mondta, Oroszország fogja uralni a világot, és megjósolta a koronavírus megjelenését is. A megdöbbentő állítások ellenére nincs semmilyen bizonyíték arra, hogy Vangeliya Pandeva Gushterova a jövőbe lát, ugyanis több jóslata pontatlan volt, vagy nem következett be.

Baba Vanga rémisztő dolgokat jósol 2022-re. Forrás: Wikipédia

Íme a 2022-es évre vonatkozó legdurvább jóslatok, amelyet a Knowinsiders gyűjtött csokorba:

1. Egy halálos vírust fedeznek fel egy gleccserben

A globális felmelegedés következtében elolvadnak a gleccserek, a tudósok pedig egy veszélyes vírust fedeznek fel Szibériában, amely emberek és állatok halálához vezet majd.

2. Idegenek támadják meg a Földet

Idegen űrhajók támadják meg a Földet, akik városokat bombáznak le és fogságba ejtik az embereket.

3. A virtuális valóság zombikká változtatja az embereket

Olyan virtuális valóságok lesznek, amik az embereket valódi zombikká változtatja. Az emberek memória-és tanulási zavarban fognak szenvedni.

4. Heves áradások sújtják a bolygót

Jövő évben egyre több természeti katasztrófa sújtja a Földet: 2022-ben Ausztráliával együtt több ázsiai országot is heves áradások sújtanak majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.