Lefagyott a döbbenettől a riporternő: élő adásban zaklatták

focimeccs riporter szexuális zaklatás élő adás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
FC Empoli-Fiorentina mérközés után inzultáltak egy riporternőt, aki éppen tudósított, így a nézők élőben láthatták, mi történtik.

A mérkőzés után a drukkerek ittasan és izgatottan jöttek ki a standionból, amikor meglátták az épület előtt éppen tudósító riporternőt. Greta Bacceglia megtetszhetett az egyiküknek, de érzéseit nem a megfelelő módon fejezte ki. Odament hozzá, megnyálazta a kezét, majd nagy erővel a fenekére csapott. Greta a döbbenettől teljesen lefagyott, minössze annyit tudott tenni, hogy felemelt ujjal figyelmeztette a férit, aki addigra már tovább sétált.

Az eset után az olasz újságírók egyesülete határozott fellépést követelt a szexuális zaklatások ellen. A rendőrség is vizsgálódik, a térfigyelő kamerák és a szemtanúk segítségével keresik a zaklatót.





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.