megbénult a főváros Budapest csomópont baleset Budapesten Zugló tömegbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több jármű is összeütközött a csütörtök reggeli csúcsban a főváros egyik legforgalmasabb csomópontjában. A baleset résztvevői közt van egy trolibusz és egy autóbusz is.

Szó szerint megbénult a főváros a karácsonyt megelőző utolsó munkanap reggelén. Hatalmas tömegbaleset történt a Puskás Ferenc Stadionnál, a Hungária körút és a Kerepesi út találkozásánál. Az incidensben egy trolibusz, egy autóbusz és két autó ütközött egymással. A rendőrök a forgalmat elterelték, és a BKV járművei sem a megszokott útvonalon közlekednek.

Illusztráció Forrás: bkk.hu

A baleset következtében a trolibusz felsővezetéke leszakadt, így áramellátási hiba miatt egy szakaszon nem közlekednek a piros járművek. A fővárosi hivatásos tűzoltók és a tömegközlekedési társaság szakemberei már megkezdték a munkálatokat a helyszínen – számolt be a részletekről a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.