Újabb részletek láttak napvilágot a jászladányi gyilkossággal kapcsolatban: kiderült, ki ölte meg a 22 éves fiatal nőt

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság halál Jászladány férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ahogyan arról mi is beszámoltunk, borzalmas tragédia történt Jászladányban: holtan találtak a lakásában egy fiatal nőt. A rendőrség újabb részleteket osztott meg a gyilkossággal kapcsolatban, előkerült a gyilkos fegyver is.

Bűncselekmény áldozata lett egy fiatal nő Jászladányban. Emberölés miatt nyomoz a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság - közölte csütörtök este közleményben a megyei rendőr-főkapitányság. Most újabb információk láttak napvilágot a gyilkossággal kapcsolatban.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy 22 éves jászladányi férfi 2021. december 30-án a délelőtti órákban – előzetes szóváltást követően – több késszúrással megölte feleségét, majd az elkövetés eszközét megpróbálta elrejteni.

Az egyenruhások elfogták és a Megyei Rendőr-Főkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, aki kihallgatásakor beismerő vallomást tett. A nyomozó hatóság a terhelt őrizetbe vételéről határozott és a mai napon előterjesztést tesznek letartóztatása indítványozására.

A rendőrség fotókat is megosztott a gyilkos fegyverről, mely a brutális támadás során kettétört - írja a police.hu.

A férfi a gyilkos fegyvert megpróbálta elrejteni Forrás: police.hu

Darabokban találták meg a gyilkos fegyvert, amivel a 22 éves jászladányi férfi meggyilkolta a feleségét Forrás: police.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.