Az omikron variáns miatt határozatlan időre elhalasztották az idei Grammy-díjátadó gálát

Forrás: MTI/Jordan Strauss/Invision/AP/Invision/Jordan Strauss -
Grammy-díjátadó omikron koronavírus-fertőzés koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A koronavírus omikron variánsának gyors terjedése miatt határozatlan időre elhalasztották az idei Grammy-díjátadó gálát.

A showt január 31-én tartották volna meg egy Los Angeles-i arénában, a CBS televízió pedig élőben közvetítette volna. A CBS és az amerikai lemezakadémia (National Academy of Recording Arts and Sciences - NARAS) közös közleménye szerint

a gála megrendezése jelen körülmények között "túl kockázatos lenne".

A jelöltek nevét novemberben jelentették be. Jon Batiste amerikai dzsessz-, blues- és rockzenész kapta a legtöbb, 11 jelölést, őt Justin Bieber, Doja Cat és H.E.R követi nyolc-nyolc jelöléssel.

Határozatlan időre elhalasztották a Grammy-díjátadó gálát Forrás: MTI/Jordan Strauss/Invision/AP/Invision/Jordan Strauss

Ők voltak a 2020-as Grammy legjobban és legmerészebben öltözött sztárjai

Tavaly 62. alkalommal rendezték meg a Grammy-gálát Los Angelesben. A világ legfontosabb zenei díjátadóján megint sokféle ruhakölteményt láthattunk: az egyszerű eleganciától a legkomplikáltabb estélyikig.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.