Hatalmas a botrány a női kézilabdacsapatnál: A hét elején két rejtett kamerát találtak az öltözőben

Forrás: Sergey Privalov/Shutterstock -
női kézilabda öltöző rejtett kamera Németország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hét elején két rejtett kamerát találtak a magyar játékost és szakembereket is foglalkoztató német TuS Metzingen női kézilabdacsapat öltözőjében.

A klub csütörtökön közölte, hogy a rendőrségen megtették a feljelentést, és a nyomozás egy, a csapathoz közel álló személlyel szemben folyik, aki már nem dolgozik az egyesületnél.

Rejtett kamerákat találtak egy német női kézilabdacsapat öltözőjében (A kép illusztráció) Forrás: Sergey Privalov/Shutterstock

A Metzingen klubmenedzsere, a magyar Rott Ferenc - korábbi labdarúgó, aki a Veszprém, a Kispest-Honvéd, a Haladás és a BVSC kapusa is volt - "undorítónak" nevezte a történteket, ami különösen egy olyan személy esetében megdöbbentő, akiben megbíztak. Kiemelte, elismerés jár a csapat tagjainak, akik ilyen előzmények után is vállalták szerdán a játékot.

A magyar válogatott Albek Annát is soraiban tudó csapat - amelynek edzője a Pécs, a Vasas és a Spartacus korábbi kézilabdázója, Rott Edina - a bajnokságban otthon 32-20-ra alulmaradt a Bietigheimmel szemben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.