Megszólalt Kóbor János fia: Az Omega énekesének tüdejét szinte felfalta a vírus

Forrás: Facebook/Omega -
halál Kóbor János fia koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kóbor János halála az egész országot megrázta, de a legnagyobb fájdalmat a családja éli át. Fia elárulta, hogyan vészeli át ezt az időszakot és azt is, mi történt, miután az énekes kórházba került. 

Mindenkit megárzott Kóbor János halála, gyászmiséjén megtelt a Bazilika. A legnagyobb veszteséggel és fájdalommal a családjának kell megküzdenie, Kóbor János fiában a gyerekei tartják az erőt. "Ciki, vagyis Debreczeni Ferenc, az Omega dobosa mondta nekem: ott vannak a gyönyörű gyerekeid, most rájuk figyelj, tőlük kapsz energiát és szeretetet. Igaza van. Jövök haza valahonnan, a fejem tele kusza gondolatokkal. Meglátom a lányokat, ahogy nevetnek, rám néznek, és ebből merítek erőt" - mondta a Blikknek Dániel.

Kóbor János fiában a lányai tartják az erőt Forrás: Facebook/Omega

Elárulta azt is, hogy Kóbor János nem járt orvoshoz, az oltásról pedig nem nagyon beszélgettek, habár ő beadatta magának a vakcinát.

Apu sérthetetlennek hitte magát"

Az első három napon tudtunk beszélni, és ő nyugtatott, hogy csak a biztonság kedvéért jött be, de már nagyon unja, haza akar menni. Ekkor hallottam életemben utoljára az apám hangját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.