"Nagyon bánt, hogy ellopják a dalainkat" - tovább gyűrűzik az Omega jogi ügye

Forrás: MTI/Mohai Balázs -
Molnár György Elefánt dallopási ügy Omega Molnár György Future Man Omega dallopási ügy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Négy év után végre lezárhatják az Omega dallopási ügyét, ugyanis sikerült megtenni egy jelentős lépést.

Az egyik amerikai online videós tartalomszolgáltató, a Hulu még 2017-ben mutatta be a Future Man című sci-fi vígjátékot. A sorozat főcímdalaként pedig az Omega slágerének, az 1972-es Addig élj angol nyelvű változatát használták fel az alkotók, azonban senki sem kért ehhez engedélyt a zenekartól.

Az ügy már négy éve húzódik, ugyanis az együttes tagjainak az elmúlt időszakban több nehézséggel is meg kellett küzdeniük. Rövid időn belül három tagjukat is elveszítették, a legnagyobb sokott a tavaly decemberben elhunyt Kóbor János okozta a rajongóknak. Molnár György Elefánt, az Omega életben maradt tagja most egyedül kénytelen harcolni az amerikai céggel.

Egyedül harcol az Omega igazáért Forrás: MTI/Mohai Balázs

– mesélte a Blikknek Elefánt, aki kiemelte, hogy nem a pénz motiválja, egyszerűen csak szeretné, ha nem lopnák el a dalaikat.

– fogalmazott a gitáros.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.