Nincs ennél lejjebb: meglopták a mentőket Fejér megyében

Forrás:Nagy Boglárka - Origo -
mentő Országos Mentőszolgálat mentősök OMSZ Fejér megye lopás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hihetetlen esetről az OMSZ Facebook-oldalán számoltak be a mentősök.

Az OMSZ Facebook-oldalán sok megható, vagy épp bosszantó történetet osztanak meg a mentősök. Nemrégiben adtak hírt egy harminc év körüli nőről, aki csuklófájdalmai miatt kérte a mentők segítségét, majd a segélykéréstől számított 18 perc múlva a bejelentő azonban ismét telefonált, ezúttal már azért, hogy panaszt tegyen, amiért még nem érkeztek meg hozzá a mentők.

Ezúttal egy autólopásról számoltak be:

"Az Országos Mentőszolgálat nem csak mentőautókat használ, a szervezet működtetését személyautók is segítik a háttérben, amiket ügyintézésre használnak a mentők. Ilyen volt az a 23 éves, fehér, "F" típusú Opel Astra szedán is, melyet Fejér megyei bajtársainktól loptak el a héten egy parkolóból, a két oldalán látható mentőembléma és a kéklámpa ellenére is"

-áll a posztban. A mentősök azt kérik, hogy ha bárki találkozik a HEM-437 rendszámú járművel, kérjük, jelezze a 112- es segélyhívón!

Forrás:Nagy Boglárka - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.