Rubint Réka szívszorító posztban kér segítséget rajongóitól: "Egyelőre az életéért küzd"

betegség Rubint Réka leukémia Facebook kérés segítség alakreform
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztáredző éppen követőivel táborozik, ott érte a szomorú hír.

Kövesdi Anna, aki évekig segítette Réka munkáját, jelenleg az USA-ban él, ahova azért költözött júliusban, hogy szerelmével összeházasodjanak és új életet kezdjenek.

Forrás: TV2

Ám a boldogság másfél hete rémálommá vált, a sztár egykori munkatársát leukémiával diagnosztizálták, a kezelése pedig egy kisebb vagyonba kerül majd a párnak. Ezért kérte Réka a követőinek segítségét:

Drága Alakreform Családom!

Egy számomra nagyon megrázó eset ügyében szeretném a segítségeteket kérni.

Kövesdi Annát (immáron Tower-Kövesdi Anna) biztosan sokan ismeritek, egy ideig a munkámat segítette az Alakreform csapatban.

Másfél hete fáradtság, láz, valamint a lábán megjelent véraláfutások miatt orvoshoz ment. A laborvizsgálatot követően este 9-kor hívták telefonon, hogy egy órán belül érjen be a kórházba, vigyen kórházi csomagot magával, mert aggasztóak lettek a laboreredményei. A kórházba érve közölték vele a legrosszabb hírt: leukémia.

Állapotának stabilizálása után légimentővel a denveri kórházba szállították, szerencsére egy speciális orvoscsapat gyógyítja Annát. Anna júliusban költözött ki Durangóba (Colorado), Amerikába, hogy összeházasodjon szerelmével és új életet kezdjenek.

Nem ilyen életre számítottak... 3 évre a kórház közelébe kell költözniük, eddigi durangói otthonukat, munkájukat elhagyva, hogy a 3 évig tartó kemoterápiás kezelésre Anna vissza tudjon járni a kórházba.

Egyelőre az életéért küzd, még hetekig tartó kórházi kezelés vár rá. Anna csodálatra méltóan pozitív, de régi életük elhagyása és a több száz millió forintra rúgó orvosi kezelés miatt szüksége lenne támogatásra" - írta Rubint Réka a Facebook-oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.