időjárás-előrejelzés hideg időjárás fagy
Jelentős lehülésre kell számítani az éjszaka, főleg a keleti országrészben, ahol havazott is.

Szerdán sok napsütésre számíthatunk, inkább csak délnyugaton lehet kevés felhő - de csapadék itt sem alakul ki. Az északias szél megélénkül. Reggel -15 és -2, délután -2 és +3 fok között alakul a hőmérséklet. A Tiszántúlon még előfordulhat hófúvás.

Nagyon hideg lesz a következő napokban Fotó: Koncz Márton - Origo

Csütörtökön egy gyenge melegfront érkezik, melynek hatására megnövekszik a felhőzet, de inkább csak egészen északkeleten fordul elő hószállingózás. A délnyugati, majd az északnyugatira forduló szél élénkül meg. Keleten marad a fagy, a minimum-hőmérséklet általában -4 és -13 fok között alakul, de a hóval borított tájakon akár -20 fok köré is lehűlhet a levegő. Máshol +2, +3 fok is lehet.

Pénteken az ország keleti felén akár egésznap párás, rétegfelhős, néhol ködös idő várható. Ezzel szemben a Dunántúlon többórás napsütés várható. Az északnyugati szél nyugaton megerősödik. Nyugaton +1 és +6, keleten -5 és +1 fok között változik a hőmérséklet.Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.