Kiderült, tovább praktizálhat-e az orvos, aki összeverekedett egy házaspárral a fóti ügyeleti rendelésen

Forrás: Földesi Máté -
verekedés Fót orvos Dr. Lestár Ferenc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan mi is beszámoltunk róla, Dr. Lestár Ferenc éppen ügyeletes volt, amikor egy, a vizsgálatra érkező házaspár megtámadta,  és verekedés alakult ki közöttük. A verekedés oka az volt: az orvos nem vállalta, hogy ügyeleti ellátás keretein belül állítsa be a nő vérnyomását. Az izmos dokit nem kellett félteni, megvédte magát, ám a bunyóban súlyosan megsérült az őt megtámadó férj.

Az eset miatt vizsgálatot indított az Inter-Ambulance Zrt., a település ügyeleti orvosi ellátását végző cég - írja a Bors.

Az ügyben kedden Dr. Zacher Gábor, a szervezet szakmai igazgatója tartott sajtótájékoztatót, ahol elmondta, hogy többen panaszkodtak már az orvos vitatható stílusára, de hivatalos panaszt sosem kaptak, így korábban semmiféle konkrét ügyét nem tárgyalták.

Kiderült, tovább praktizálhat-e az orvos, aki összeverekedett egy házaspárral a fóti ügyeleti rendelésen Forrás: Földesi Máté

Felettesei arról sem tudtak, hogy Dr. Lestár Ferencet egy kolléganője bántalmazásáért korábban 1 év 6 hónap felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.