Felfoghatatlan tragédia! Újabb zenészlegenda távozott az élők sorából

halál Tito Matos gyász zenész
Tito Matos, a plena mestere váratlanul életét vesztette. A zenészlegenda halálhírét felesége jelentette be a nyilvánosság előtt.

A teljes zenei világ megrendült Tito Matos, a plane zenei műfaj meghatározó alakjának halálhírétől. A plane tulajdonképpen utcazenei műfaj, melyen keresztül gyakran mesélnek történeteket és pletykákat. A közönség először az 1996-ban alapított Viento de Agua együttessel figyelt fel rá, s nevét azóta is nagy tiszteletet övezi.

A halálhírt zokogó felesége jelentette be, mely szerint váratlanul, szívrohamban hunyt el.

Tito Matos, a zenészlegenda mindössze 53 éves volt.

Holtan találta a rendőrség otthonában a népszerű színészthttp://www.life.hu/kultura/20220128-morgan-stevens-szinesz-meghalt.htmlMorgan Stevens szomszédja tett bejelentést a rendőrségen, hogy napok óta nem látta a sztárt. A rendőrség törte rá az ajtót, a színész holtan feküdt konyhájában. A 70 éves híresség természetes halállal halt meg. KultúraOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.