Váratlanul elhunyt a fiatal magyar vállalkozó: 38 évesen vesztette életét

Forrás: Thinkstock -
magyar vállalkozás Kovács József startup gyászhír Kovács József elhunyt Commsignia
Határozott, vízióval rendelkező motivált vezető volt, nemcsak az irodában, a magánéletben is.

Tragikusan fiatalon, váratlanul vesztette életét az egyik feltörekvő magyar vállalkozás, a Commsignia társalapítója. Kovács József volt az önvezető autókra és okosvárosokra kommunikációs rendszereket fejlesztő hazai cég vezérigazgatója.

Tragikusan fiatalon, 38 évesen vesztette életét Forrás: Thinkstock

A társaság nem kívánta kommentálni a hírt, csak szűkszavú közleményben tudtatták a Commsignia első emberének halálát. A 38 évesen elhunyt szakember helyét ideiglenesen Virág László, technológiáért felelős társalapító veszi át – idézte a céget a Forbes magazin.

Téged mi hajt? - 5+1 motivációs erőhttps://www.life.hu/eletmod/20211226-teged-mi-hajt-51-motivacios-ero.htmlAz önvezető autók biztonságos navigálására fejlesztettek algoritmust amerikai kutatókhttps://www.life.hu/hirek/20200226-onvezeto-autok-biztonsagos-navigalasara-fejlesztettek-algoritmust-amerikai-kutatok.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.