Borzalmas természeti katasztrófák várnak ránk 2022 decemberében: ezt állítja az időutazó

Forrás: Shutterstock -
december időutazó videó jóslat Idegenek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2022. decemberében pusztító viharok és egyéb természeti katasztrófák változtatják meg az életünket, december 18-án pedig egy ellenséges faj érkezik a Földre a világűrből - állítja egy időutazó.

"Hamarosan alapjaiban változik meg minden, amit a történelmünkről és a világról tudni véltünk, azonban nem sok időnk lesz mindezen gondolkozni"

– állítja TikTok-csatornáján egy magát időutazónak valló illető, aki azt állítja: mivel a jövőből jött, pontosan tudja, mi minden vár ránk. Az egyik jóslata szerint december 18-án egy ellenséges faj érkezik a Földre a világűrből.

A Mások névre hallgató idegenek nem először látogatnak el a bolygónkra: anno ők emelték ugyanis a piramisokat is az ókori Egyiptomban. Most azonban nem építeni, sokkal inkább rombolni fognak: pusztító viharok és egyéb természeti katasztrófák járnak majd a nyomukban - írja a Bors.

A TikTok-jóslat szerint az idegenekkel egy időben más, barátságosabb fajok is érkeznek a Földre, akik segítségünkre lesznek majd.

@aesthetictimewarper Watch til the end, to save us all… #fyp#fypage#timewarper#timetravel#timetraveler#theothersarecoming♬ Voice of Ripples pt. 2 - Aery Yormany

Számos más teória is napvilágot látott már a világvégével kapcsolatban. Például a történelem legnagyobb jósa, Nostradamus szerint 2021-ben lett volna a világvége.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.