Új műsorvezetővel folytatja a Svenk, a Hír TV mozimagazinja

Forrás: JONAS MATYASSY/Jonas.Matyassy@Gmail.Com -
műsorvezető Hír TV Svenk Zavaros Eszter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nemzeti Filmintézet (NFI) és a HírTV sikerrel futó, 2021-ben indult közös tévéműsora, a Svenk új műsorvezetővel, de a megszokott tartalommal folytatja új évadát. A hetente, szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.

Az informatív és szórakoztató céllal megalkotott magazinműsorban az aktuálisan forgatott és bemutatásra váró magyar filmek kulisszatitkai mellett a moziba járást népszerűsítő tartalmakkal is találkozhatnak a tévénézők. Ezen kívül a hazánkban forgatott nemzetközi filmprodukciókba is betekintést nyerhetnek a műsor folyamán.

A Nemzeti Filmintézet gondozásában évről-évre minőségi, nemzetközi szinten is ismert és elismert alkotások születnek, melyek hozzájárulnak a magyar filmművészet, mozgóképkultúra mélyebb megismeréséhez és széles körű népszerűsítéséhez. Ebből a repertoárból merít a Svenk is hétről-hétre, illetve naprakészen szállítja a magyar filmipar művészeivel és a hazai filmgyártással kapcsolatos aktuális történéseket.

Zavaros Eszter operaénekes-műsorvezető legfőbb célja, hogy szórakoztató formában, személyes élményeken és történeteken keresztül vigye közelebb szombat esténként a magyar filmek világát a nézőkhöz.

Zavaros Eszter operaénekes-műsorvezető Forrás: JONAS MATYASSY/Jonas.Matyassy@Gmail.Com

"A műsoron keresztül igyekszünk bemutatni azt a munkát, mely az igényes filmgyártás velejárója. A Svenkben interjúkon és helyszíni riportokon keresztül ismerhetik meg a nézők az adott film alkotóinak, szereplőinek érzéseit, gondolatait. A nézők az alkotók szemüvegén keresztül betekintést nyerhetnek a műsor hátterébe is. Nagyon várom már, hogy informálhassam a képernyő előtt ülőket erről a csodálatos világról" – mondta el a műsor új háziasszonya.

"Nagy reményekkel tekintünk új műsorvezetőnkre. Eszter már számos alkalommal bizonyította rátermettségét különböző kulturális formátumokban. Biztosak vagyunk benne, hogy a Svenk nézőinek is kellemes meglepetés lesz, hiszen személyében egy felkészült, jól informált és dekoratív műsorvezetőt köszönthetünk csatornánkon" - nyilatkozta Gajdics Ottó, a HírTV tartalmi igazgatója.

SVENK – Mindent a magyar filmekről. Minden héten szombaton 22:30-kor a HírTV-n!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.