Balázs Kláriéknál betelt a pohár, megelégelték a visszaéléseket: "Rövidesen el kell számolniuk a tetteikkel"

Forrás: Mokka -
Korda György Balázs Klári visszaélés zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évek óta visszaélnek a Korda házaspár nevével, ám most betelt náluk a pohár. Megelégelték, ezért megteszik a szükséges jogi lépéseket.

Balázs Klári és Korda György már három éve tűrik, hogy mások visszaélnek a nevükkel, de most megelégelték a dolgot. A csalók Klárika nevében írtak embereknek, ráhamisították a hangját felvételekre, de végleg az verte ki a biztosítékot, hogy koncertjeikről felvételt készítettek, és azokat kereskedelmi forgalomba hozták.

Korda György és Balázs Klári nem tűrik tovább a visszaéléseket Forrás: Mokka

"Már három éve, hogy észrevettük, hogy valakik ezzel pénzt keresnek. Szerintem ez kimeríti az illegális kép- és hangterjesztés fogalmát! Megpróbáltuk elrendezni ezt halkan, de nem megy, mert ezek az emberek pszichésen betegek, és mellette még bűnözők is" - mondta a Borsnak Balázs Klári.

"Nem tűrünk tovább, összegyűjtöttük a feljelentéshez szükséges anyagot. Teljes lajstromunk van, egy egész nagy esettanulmány jött össze erről a piszkos bűnöző bandáról. Tudjuk a nevüket, a várost, ahol élnek" - tette hozzá.

"A zaklatás már divattá vált? Nekünk is van néhány elszánt, lealjasodott zaklatónk! Rövidesen el kell számolniuk a tetteikkel. Arccal, névvel és az írásaikból a 'legszebbeket' fogom nyílvánosságra hozni, hogy mindenki lássa,mennyi 'problémás' eset sétál szabadon a koncerteken! Többszáz Facebook és e-mail van a birtokomban. Ezekből fogok szemezgetni! Komoly esettanulmány" - írta a házaspár a Facebook-oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.