Hatalmas humanitárius akciót indított Magyarország Kárpátalja megsegítésére

Oroszország Ukrajna Orosz-ukrán háború humanitárius akció orosz ukrán háború Magyarország Kárpátalja segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnt, lassan vége a koronavírus-járványnak, és a világ fellélegezhet a két éve tartó pandémiából, amikor bekövetkezett, amitől mindenki félt. Oroszország megtámadta Ukrajnát, és évtizedekkel a második világháború után ismét harcok dúlnak Európában.

Rengeteg család keres menedéket hazánkban. A legtöbben a háború kitörésével egy időben létrehozott Facebook csoportokban kérnek segítséget a háborús menekültek közül. A legutóbbi információk szerint Tiszabecsen és Beregsurányban a legrosszabb a helyzet, itt rengeteg gyermek van elszállásolva.

A civilek mellett a magyar állam is segíti a menekültek, a Kárpátalján rekedt magyarokat. Magyarország egyik legnagyobb humanitárius akcióját hajtja végre a kormány, melynek keretében

– közölte a hírt Magyarország Kormánya a hivatalos Facebook oldalán. Az elmúlt napokban több vezető magyar politikus, köztük a miniszterelnök, Orbán Viktor is hangsúlyozta, a cél az, hogy Magyarország kimaradjon a háborúból.

Ha szeretnétek ti is segíteni a háború elől menekülő embereken, ide kattintva megnézhetitek, mit tehettek a menekültekért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.