Komoly baleset részese volt Gődény György, azóta nem lehet vele kommunikálni

Fotó: Koncz Márton - Origo -
Gődény György autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gődény György múlt héten volt egy baleset részese, azóta lehetetlen elérni.

Az M3-as autópálya kivezető szakaszán, egy benzinkút közelében ütközött össze a vírus- és oltástagadó Gődény György autója egy másikkal a Blikk információja szerint. Állítólag egy többgyermekes édesanya vezette a másik autót, aminek nemcsak a karosszériája tört össze, de az alváz is eldeformálódhatott, hátsó futóműve pedig kitört.

Gődény György komoly baleset részese volt Fotó: Koncz Márton - Origo

Gődény Györgyöt nem sikerült elérni, de felesége beismerte, férje valóban részese volt egy balesetnek, amelyben az autójuk, egy BMW annyira megsérült, hogy autómentővel kellett elszállíttatni. Rendőri beavatkozásról nem tettek említést, ami Kovács Károly közlekedésbiztonsági szakértő szerint arra utal, hogy a felek megegyezhettek. A balesetről készült képeket elemezte a volt közlekedési rendőr és arra a következtetésre jutott, hogy a két tonnás BMW bal eleje ütközött a feleakkora tömegű kisautó jobb hátsó részével.

A képeket elemezve a volt közlekedési rendőr arra a következtetésre jutott, hogy a két tonnás BMW bal eleje ütközött a feleakkora tömegű kisautó jobb hátsó részével. Mivel a baleset egy több sávos, szembeforgalom nélküli úton történt, ez figyelmetlen sávváltás, követési távolság be nem tartása és gyorshajtás, illetve ezek együttes megsértése miatt következhetett be. Ilyenkor legtöbbször a hátul közlekedő autó, jelen esetben a BMW vezetője hibáztatható, de a kettős, osztott felelősség sem elképzelhetetlen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.