szexuális jellegű közeledés fogdosás rendőrség nyomozás szexuális zaklatás Noel Clarke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű brit színészt, Noel Clarke-ot tavaly húsz ember is azzal vádolta, hogy szexuálisan zaklatta őket. A nyomozás most lezárult, az ügyészség pedig nem várt döntést hozott.

Először csak pletykák kezdtek keringeni arról, hogy a háromgyerekes Clarke több nőt is molesztált az elmúlt években. A férfi ellen végül húsz állítólagos áldozata tett feljelentést, akik fogdosásról, szexuális jellegű közeledésről vallottak. Az esetek a vallomások szerint 2004 és 2019 között történtek. A színész mindent tagadott.

Húsz nő is vallott ellene, de nem találtak elegendő bizonyítékot Forrás: MTI/EPA/BAFTA

A rendőrség nyomozást indított a feljelentések után, ám nem találtak elegendő bizonyítékot, így az ügyészség ejtette a Clarke ellen felhozott vádakat. Habár tagadta bűnösségét, a színész mégis úgy nyilatkozott, hogy megbánta azokat a cselekedeteit, amelyekből a hölgyek arra következtethettek, hogy zaklatni akarja őket. Megígérte, hogy szakemberhez fordul, hogy ez többé ne fordulhasson elő – írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.