Ilyen még nem volt: Will Smith az Oscar színpadán pofozkodott - Videón a jelenet

pofon Oscar-díj videó Oscar 2022 Will Smith
Will Smith fogta magát, felment a színpadra, és behúzott egyet Chris Rocknak. A jelenet pedig nem volt megrendezett.

Ilyen még talán sosem történt az Oscar történetében: Will Smith behúzott egyet Chris Rocknak, mert az a felesége kopaszságán viccelődött. Rock a legjobb dokumentumfilm kategória felkonfja előtt poénkodott azon, hogy Jada Pinkett Smith olyan kopasz, hogy akár G.I. Jane is lehetne. Will Smith először nevetett a poénon, de feleségén rögtön látszott, hogy nagyon nem esett neki jól ez a vicc. Will pár pillanattal később felsétált a színpadra, és egyszerűen behúzott egyet a komikusnak.

A pofon kicsit sem volt megrendezett, Rock azt sem tudta, hogy reagáljon. Miután Smith visszaült a helyére még felkiabált a színpadra: "Többé ne vedd a kib***ott szádra a feleségem nevét!"

Jada Pinkett Smith már többször is beszélt arról, hogy egészségügyi gondok miatt nem nő a haja.Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.