Szabó Ádám utazás szerelem síelés Szerelme
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Ádám és szerelme, Berni már lassan egy éve alkotnak egy párt, de eddig sehol sem mutatkoztak együtt.   Az énekes születésnapja alkalmából síelni vitte kedvesét, hogy egy romantikus hetet töltsenek együtt.

Csak egy hete vállalta fel Ádám a kapcsolatát a nyilvánosság előtt, de azóta elárasztotta az Instagram-oldalát közös fotókkal.

A zenész és párja most Franciaországba utaztak, hogy megünnepeljék Berni születésnapát."Neked van születésnapod, de kicsit önző módon most ezt engedd meg, hogy közöljem Veled, hogy óriási ajándék vagy nekem! Te kis nyuti nagyon Boldog Születésnapot Neked!" – írta egyik bejegyzésében Ádám.

Az énekes azt is elárulta, hogy utoljára 15 éve volt a lábán síléc, de mostantól minden évben szeretne visszatérni a hegyekbe: "15 éve síeltem utoljára, de úgy érzem, hogy ezt minden évben meg kell ismételni, mert ez valami csoda! Főleg #Courchevel... Ilyet mèg nem tapasztaltam az életemben, hogy valami tájat, jelenséget és életérzést ennyire csodáljak és élvezzek! Főleg, hogy a barátnőmmel élhetem ezt át, külön egy mese..."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.