Újra felbukkant a Loch Ness-i szörny: idén először rögzítette a tó kamerája

Forrás: Youtube -
Loch Ness-i szörny Loch Ness-i tó webkamera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Daily Record beszámolója szerint  2022-ben először rögzítette a Loch Ness-i szörnyet a tó webkamerája. Eoin O'Faodhagain először 1987-ben vélte felfedezni a legendás lényt, azóta pedig valódi megszállottja lett. 

Az 57 éves O'Faodhagain március 23-án két sötét foltot észlelt a webkamera felvételén, amelyek egymással párhuzamosan mozogtak a tóban és rögtön arra következtetett, hogy ez csak a szörny lehet.

Forrás: Youtube

A férfi egyébként gyakran utazik Skóciába, minden vágya, hogy egyszer előben is láthassa a lényt. Eoin O'Faodhagain már 34 éve kutatja a Loch Ness-i szörnyet, elmondása alapján már több mint 14 alkalommal észlelte.

Gary Campbell, a kamera őrzője az elmúlt 26 év során több mint 1136 Nessie-megfigyelést rögzített: nemrég kijelentette, hogy az év elején és a tél végén ritkábban bukkan fel a titokzatos lény.

A Loch Ness-i szörny legendája mindig is megmozgatta az emberek fantáziáját. Évente turisták ezrei látogatnak el a tóhoz, hátha megpillantják Nessie-t a vízben. 2020-ban 13-an jelezték, hogy látták a szörnyet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.