Váratlan bejelentés: végleg eltűnik a képernyőről az RTL Klub népszerű műsora

finálé véget ér Éjjel-nappal Budapest megszűnik az Éjjel-nappal Budapest RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közel tíz év után megszűnik az RTL Klub sorozata, amelyet egykor naponta milliók követtek figyelemmel.

Az Éjjel-nappal Budapest 2013. február 11-én indult és egy csapásra az ország egyik kedvenc napi sorozatává vált. A fikció és valóság keveredéséből készülő történet központi helyszíne a Margit körúton álló albérlet, amelyet a premier óta jócskán kínőttek már a szereplők.

Négy éve egy fotósorozat kedvéért ledobták a textilt a sorozat szereplői Forrás: Nánási Pál

A sorozat 2019-ig volt látható az RTL Klubon, utána a médiavállalat egyik kábeladójára, az RTL2-re költözött, ahol viszont már jóval kevesebben nézik az epizódokat, mint korábban. A műsor ennek ellenére számtalan szereplőnek hozta meg a sikert és ismertséget. Nádai Anikó mellett Joe, Lali vagy Koholák Alexa tartozik az ismertebbek közé.

Az RTL Klub programigazgatója, Kolosi Péter ma váratlanul bejelentette, hogy megszűnik az Éjjel-nappal Budapest és idén novemberben lesz utoljára látható – írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.