A mentőautóban tört be István feje: gonosz tréfa végezhetett az ártatlan férfivel?

Fotó: Csudai Sándor -
mentősök baleset gonosz tréfa tragédia nyomozás fejsérülés mentőautó fékezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor a család mentőt hívott, senki sem gondolta, hogy pont a rohamkocsiban veszti majd életét a lajosmizsei férfi. István azonban olyan súlyos fejsérülést szenvedett, hogy a mentőben meghalt.

Az 52 éves férfi a testvérével, Klárikával lakott egy fedél alatt, miután elvált második feleségétől is. A nő volt az, aki az egyik kora áprilisi hajnalban riasztotta a mentősöket. István ugyanis nagyon fulladt és attól félt, súlyosabbá válhat a férfi tüdőbetegsége. A rohamkocsi megérkezett, elvitte a férfit, ám pár órával később már a rendőrség kopogtatott Klárika ajtaján. Az egyenruhások hozták a szörnyű hírt: István meghalt.

– mesélte a Blikknek a férfi másik testvére, Boriska.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

A lap értesülései szerint a mentősök először azt vallották, hogy egy állat átszaladt a kocsi előtt, ezért kellett hirtelen és erősen fékezni. A járműben azonban kötelező hangfelvételt készíteni, és ez lebuktatta a két férfit. A sofőr már tíz éve a mentőknél dolgozott, míg az ápoló, egy mindössze 19 éves fiatalember csak most kezdte a szakmát. Mindkettejüket elbocsájtották a Blikk információi szerint.

A rendőrség nagy erőkkel nyomoz, hogy kiderítse, pontosan mi okozta a lajosmizsei férfi halálát. A lap szerint azt már megállapították, hogy István nem a tüdőbetegsége miatt vesztette életét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.