Kemecsei tragédia: felajánlaná egyik szemét a brutálisan megvakított nő, Gabriella testvére

megvakított kemecsei tragédia brutalitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész országot sokkolta a kemecsei tragédia. Egy férfi először brutálisan megverte, majd megkínozta élettársát, végül puszta kézzel kinyomta a szemét. A nőt ezután az árokba dobta, ahol saját rokona talált rá az életben maradt, de súlyosan megsérült áldozatra. Gabriella megvakult, később megrázó részleteket árult el az állapotáról. Testvére, Róbert még saját szemét is képes lenne felajánlani csak azért, hogy Gabi újra lásson.

„Hirtelen a semmiből elkapta a nyakamat, elkezdett vinni. Alig volt már hang a torkomban. Egyet tudtam kiabálni, és valahogy kicsúsztam a két keze közül, hogy Roli segíts. De azt már nem hallotta senki" - idézte fel élete tragikus napját a Fókuszban Gabi.

Forrás: RTL Klub

Testvére, Róbert arról beszélt, hogy saját szemét is felajánlaná testvérének, hogy újra láthasson.

„Azt szeretnénk, ha Gabica újra látna. Jelenleg szüksége van akadálymentesített lakásra. Esztétikai beavatkozásokra. Jelenleg készül számára egy műszem" - nyilatkozta a testvér.

"Érzem, hogy a gyermekemnek hiányzik az, hogy figyeljem. Mindig néztem, mindig jól megnéztem, mit csinál. Elvette tőlem. Elvette az életemet. A saját börtönömbe vagyok bezárva. Nem érzem, hogy élnék" - mondta el a megvakított nő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.