Hazugságvizsgálóra kötötték Rubint Rékát: őszintén elmondta a véleményét Norbiról

Forrás: TV2 -
hazugságvizsgáló vita Rubint Réka vélemény Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka volt a legutóbbi vendége annak az internetes műsornak, amelyben ismert embereket kötnek hazugságvizsgálóra. Az eredményekkel aztán szembesítik az alanyokat.

A fitneszguru őszintén válaszolt a feltett kérdésekre, köztük arra is, meg volt-e lepve, amikor észrevette, hogy a róla szóló Wikipedia-szócikkben mint aktmodell szerepel. Réka egyetlenegyszer vett részt Playboy-fotózáson, ám akkor sem volt teljesen meztelen. A képekkel kapcsolatban megjegyezte, hogy jól érezte magát a fotózás során és nem tartja magát szégyenlősnek.

Forrás: TV2

Schobert Norbi az utóbbi időben több megjegyzésével, sarkos véleményével is kiverte a biztosítékot az embereknél. Ennek kapcsán megkérdezték Rubint Rékát, hogy szokott e vitatkozni a férjével az esetenként polgárpukkasztó kijelentései miatt.

– idézte Rékát a szeretlekmagyarorszag.hu, aki elárulta, hogy sokszor ő maga is csak utólag értesül Norbi kijelentéseiről. Előfordult, hogy amíg ő zuhanyozott, addig férje élőzött egyet, mert "unatkozott".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.