Szívrohamot kapott a futár, de még végigdolgozta a műszakot

szívroham futár kórház Amazon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A férfi kérte az őt foglalkoztató céget, hogy váltsák le, hogy elmehessen kivizsgáltatni rosszullétét, de csak besegítettek neki.

Az Amazon csomagjait kézbesítő Neil Martin március 16-án délután munka közben kezdett furcsa tüneteket érezni. Fájt a mellkasa, szédült és verejtékezett. A 46 éves brit férfi ezután megpróbált betelefonálni a munkahelyére, de senkit nem ért el. Végül írt egy üzenetet, amelyben jelezte rosszullétét, de az Amazon alvállalkozójaként működő Deva cég nem segített az alkalmazottján: közölték, hogy csupán a csomagjai felét tudják átvállalni tőle, a többit neki kell kiszállítania.

A kétgyerekes apa tehét kénytelen volt végigcsinálni a műszakot, de egyre rosszabb állapotba került: többször is félre kellett állnia, és alig látott. Amikor este fél 7 után hazaért, egyből a sürgősségira ment, ahol az orvosok nem sokkal később közölték vele, hogy szívrohamot kapott. Martin tíz napot töltött kórházban, majd átszállították egy szívklinikára - írja a Liverpool ECHO.

A Martint foglalkoztató Deva cég vizsgálatot indított az ügyben, és azt állítja, hogy a férfi megzsarolta főnökét, pénzt kért tőle, hogy ne beszéljen a sajtónak, miközben ő már nyilatkozott. Martin visszautasította a vádakat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.