Loch Ness-i szörny felvétel legenda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A házaspár éppen Skóciában töltötték a vakációjukat, amikor a Loch Ness partján döbbenetes felvételt készítettek egy furcsa teremtményről.

A házaspár által készített felvételen jól látszik, hogy körülbelül 150 méterre a parttól egy hatalmas teremtmény alig néhány centiméterrel a felszín alatt úszik el.

Az ügyben megkeresték Gary Campbellt, aki 25 éve vizsgálja a Nessie legendájához kapcsolódó felvételeket, a videót látva elmondta, hogy ez a legjobb felvétel, amit az elmúlt 22 évben látott.

Friss felvétel készült a Loch Ness-i szörnyről Forrás: Shutterstock

"Fogalmam sincs mi lehetett a vízben, de biztos nagy volt, ráadásul nem úgy haladt, ahogyan a halak szoktak: inkább hajtotta magát valamivel"

- mesélte a feleség, aki a kora reggeli órákban készítette a felvételt.

A nő és férje állítása szerint, a „szörnyeteg" 6-9 méter hosszú lehetett, és legalább egy uszonya, illetve egyéb végtagja biztosan volt.

"Az általunk látni vélt teremtmény ráadásul nemcsak gyorsan haladt előre, de hirtelen meg is fordult"

– tették hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.