"Megpróbált megölni" - Amber Heard súlyos vádakkal támadta Johnny Deppet

Forrás: AFP -
Amber Heard Johnny Depp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Johnny Depp és Amber Heard rágalmazási perének tárgyalásain továbbra sem csillapodnak a kedélyek.

A 36 éves színésznő legutóbb négy órán keresztül válaszolgatott Depp ügyvédjének – egyes értesülések szerint szeretőjének – kérdéseire, s a beszélgetés során többször ellentmondott saját magának.

Amber Heard Forrás: AFP

Amber Heard:– Bonyolult volt a kapcsolatom Johnnyval. Féltem tőle, de nagyon szerettem.

Camille Vasquez:– Engem nem a bonyolult kapcsolatuk érdekel, hanem az a nap Ausztráliában, amikor egy vita során levágta Johnny Depp ujjhegyét.

Amber Heard: – Ez az az ember, aki megpróbált megölni. Féltem tőle, ijesztő volt. De egyúttal a férjem is – idézte a bíróságon lezajlott párbeszédet a Blikk.

Vasquez ezután lejátszott egy hangfelvételt, amelyen Depp arról beszél, hogy próbálja elkerülni a fizikai erőszakot, ezért bezárkózik a fürdőszobába.

– érvelt Heard. Erre válaszul az ügyvédnő elindította azt a felvételt is, amelyen a színésznő elismerte, hogy megütötte volt férjét.

– jelentette ki a szorult helyzetbe került sztár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.