Kirobbant a botrány Szegedi Fecsó miatt: nem fogta vissza magát az üzletember

Forrás: Szegedi Fecsó/Instagram -
balhé biztonsági őr Szegedi Fecsó szórakozóhely botrány kidobó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú bejegyzésben írt a közösségi oldalán arról, milyen rosszul bántak vele az egyik szegedi szórakozóhelyen. A dühös hangvételű poszt pedig nem várt reakciót váltott ki, és Szegedi Fecsót több követője is megkereste a balhé miatt.

– írta a szórakozóhely kidobójáról Fecsó a Bors szerint. Az üzenet az üzletember Insta-storyjában jelent meg, amely mindössze 24 óráig volt csak elérhető. A lap szerint azonban ez is elég volt ahhoz, hogy hatalmas botrányt robbantson ki a poszt, melyre többen is azonnal reagáltak.

"Mi is megjártuk már ezzel, nálunk például azt játszották el, hogy a csajokat beengedték, a párjaikat meg nem" – állítja az egyik követő.

Forrás: Szegedi Fecsó/Instagram

Egy másik hozzászóló arról számolt be, hogy amikor a barátnője eltévedt a szórakozóhelynél, akkor ő kiment érte. Ám még mielőtt elhagyta volna a helyet, megkérdezte a biztonságiakat, hogy visszajöhet-e a karszalaggal. Azt mondták neki, hogy persze, ám amikor pár perc múlva be akart lépni, megállította a kidobó, és kérte, hogy fizesse ki újra a belépőt.

– mesélte egy másik követő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.