Csepeli mentőautó-baleset: meghalt az öt hónapos baba, akihez riasztották őket

Csepel mentőautó autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mentőautó és személygépkocsi ütközött a főváros XXI. kerületében, Csepelen szombat éjszaka, egy ember meghalt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

A baleset a Széchenyi István utca és a Kassai utca kereszteződésében történt. Az ütközéskor a mentőautó megkülönböztető fény- és hangjelzést használt. A balesetben többen megsérültek, a mentővel ütköző Honda 48 éves vezetője a helyszínen életét vesztette, a vele utazó három személy életveszélyes állapotban került kórházba.

A Bors úgy tudja, a gyermekmentő egy 5 hónapos kisbaba újraélesztéséhez ment volna segítségként, de a baleset miatt nem ért oda. A baba meghalt.

Forrás: Shutterstock

A rendőrség legfrissebb közése szerint a balesetnek hét sérültje is van. A balesetben a mentő felborult, az autó pedig villanyoszlopnak ütközött. A személyautóban egy háromtagú család és a kamasz fiú barátja ült. Az autót vezető édesapa a helyszínen meghalt. Az anyát, valamint a 15 és 16 éves fiúkat a mentők életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba. A mentőautó négytagú személyzete könnyű sérülésekkel került kórházba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.