Széteshet a család: akár 14 év börtönt is kaphat a várandós énekesnő párja

Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/Xavier Collin -
lövöldözés Rihanna ASAP Rocky
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rihanna amerikai énekesnő kedvesét, A$AP Rocky rappert egy tavaly novemberi lövöldözés gyanúsítottjaként tartóztatták le a Los Angeles-i nemzetközi repülőtéren 2022. április 20-án. 

A vádak szerint a 33 éves A$AP Rocky, polgári nevén Rakim Mayers veszekedés közben rántott fegyvert és lőtt rá ismerősére, az esetről pedig térfigyelő kamerás felvétel is készült.

A$AP Rocky és Rihanna Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/Xavier Collin

Azt egyelőre nem tudták megerősíteni a hatóságok, hogy valóban a rapper látható az elmosódott felvételen, és az is ártatlanságát bizonyíthatja, hogy az előadó otthonában nemrég lezajlott házkutatás során talált, legálisan tartott fegyverek nem egyeztek meg azokkal, melyeket a videón azonosítottak be.

Ha mégis kiderül, hogy Rocky volt az elkövető, a PennLive-nak nyilatkozó jogi szakértő szerint akár 14 év börtönbüntetést is kaphat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.