Berki Krisztián édesanyja elárulta, mit akar fia örökségéből

Fotó: Polyák Attila - Origo
Fotó: Polyák Attila - Origo -
örökség anya Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián édesanyja nem tudta még feldolgozni fia halálát, ezért szeretne egy olyan tárgyat megkapni az örökségéből, ami mindig rá emlékezteti majd.

Az egész országot megdöbbentette Berki Krisztián halála, családját pedig sokkolta a hatalmas veszteség. "El sem hiszem, hogy nincs többé, néhány napja voltam velük babaúszáson. Tervei voltak, úgy volt, hogy múlt hétvégén jönnek meglátogatni engem a kicsivel és Mazsival, de erre sajnos már nem került sor" - mondta akkor Krisztián édesanyja, aki azóta sem tudta még elfogadni a veszteséget. Elmondta, mit szeretne megkapni fia örökségéből.

Berki Krisztián édesanyja egy karkötőt szeretne az örökségből Fotó: Polyák Attila - Origo

"Nem, nem a 15 millió forintos Rolex órájára. Én azt a gyöngyből készült karkötőt kértem, amit Krisztián mindig magán viselt. Felteszem majd a kezemre, és többet le sem veszem róla. Amíg élek, örökké velem lesz" - mondta a naphire.hu-nak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.