Berki Mazsi: "Azon kevesek közé tartozom, aki önzetlenül tudta szeretni azt az embert, akit ennyire utáltak"

gyász Berki Mazsi utazás Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy olyan utazásra készül Berki Mazsi és a kis Emma, amit korábban hármasban terveztek Krisztiánnal. A fiatal édesanya saját Youtube-csatornáján elmondta, hogyan telnek most a mindennapok, milyen lelkiállapotban van és miként készül az útra férje nélkül. 

"Egy különleges utazásra fogunk most majd menni. Úgy érzem, azért kell ezeket a felvételeket megcsinálnom, hogy könnyebb legyen és idővel túl tudjak lépni, és mikor legközelebb a bőröndöt fogom pakolni, nem arra gondolok, hogy most hárman vagy négyen mentünk volna. Nagyon-nagyon nehéz napokat élek meg és nagyon hullámzom. Sokszor tudok mosolyogni és a kislányom előtt próbálok erős lenni" - mondta el Mazsi a videóban, és arról is beszélt, hogy emlékszik vissza Krisztiánra.

"Azon kevesek közé tartozom, aki önzetlenül tudta szeretni azt az embert, akit ennyire utáltak. És nagyon sokat köszönhetek neki, rengeteg mindent (...) Erre az utazásra nem egyedül megyek, ezt pedig a Szerelem adta még nekem, mikor Mexikóban voltunk. Mikor meghalt a Szerelem, másnap láttam ezt a tábort, az én babám is ott lesz; úgy éreztem, hogy ott a helyem" - tette hozzá Mazsi, aki korábban arról is beszélt, hogy Berki Krisztián egy fontos pillanatot átélhetett még a lányával.

A tragédia részleteiről ITT olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.