Családi tragédia Komlón: gyógyszerész édesanya fojtotta vízbe két hónapos babáját

csecsemőgyilkosság Komló családi tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyanú szerint egy édesanya vízbe fojtotta két hónapos kisfiát Komlón - közölte a rendőrség a police.hu-n.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a 28 éves helyi nőt azzal gyanúsítják, hogy hétfőn délután az otthonuk fürdőkádjában fojtotta vízbe kisfiát. A gyermekre a látogatóba érkező nagyszülők találtak rá, akik azonnal tárcsázták a segélyhívót, azonban a kiérkező mentők a csecsemő életét már nem tudták megmenteni.

A rendőrök az anyát a helyszínen elfogták, majd előállították és gyanúsítottként kihallgatták, részletes beismerő vallomását követően őrizetbe vették és kezdeményezik letartóztatását.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés miatt nyomoz a nő ellen, a bűncselekmény körülményeit szakértők bevonásával vizsgálják.

A Bors megtudta, hogy az anya, Evelin gyógyszerész végzettségű, míg a férje, Szabolcs, akivel 2020 augusztusában házasodtak össze kamionosként dolgozik, a gyermeküket Nimródnak hívták. A szülők már több mint tíz éve alkottak egy párt.

A család ismerősei azt nyilatkozták a lapnak, hogy Evelin már nagyon várta első gyeremeke megszületését, Nimród érkezése után kivirult. Pár napja is vidáman tologatta még gyermekét. Az édesapa összeomlott, mikor értesült a történtekről.

Nem kizárt, hogy Evelint szülés utáni depresszió gyötörte, amit hormonok okoznak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.