Friss hírek érkeztek Bodrogi Gyula állapotáról

Forrás: MTVA -
Merkely Béla Angéla kórházi kezelés Bodrogi Gyula kórház Bodrogi Gyula állapota
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nemzet Színésze az utóbbi időben gyakran betegeskedik, és már nem először szorult kórházi kezelésre. Ő a rá jellemző humorral próbálja kezelni az aggasztó helyzeteket, párja, Angéla azonban nem viseli jól, hogy folyamatosan aggódnia kell szerelméért.

Bodrogi Gyula múlt szombaton került kórházba. A színész az otthonában lett rosszul, kedvese, Angéla pedig azonnal értesítette jó barátjukat, Merkely Béla professzort. A szaktekintély egy nővért küldetett Bodrogihoz, a kiérkező ápoló pedig riasztotta a mentőket, ugyanis olyan súlyos volt a helyzet. A kórházban azonnal lumbálták is a 88 éves színművészt.

Forrás: MTVA

– mesélte a Blikknek Bodrogi, akit a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikán kezeltek. Most már otthonában lábadozhat, miután kedden kiengedték a kórházból. Az orvosok folyamatos felügyelet alatt tartják a művészt, akihez kétnaponta jön egy nővér. A szaksegítség mellett párja, Angéla is gondját viseli Bodroginak, aki a kórházban is az otthoni finom ételeket ehette.

– mondta Angéla a bulvárlapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.