Megszólalt a kórházban fekvő Bodrogi Gyula: ez vár rá a következő időszakban

Forrás: TV2 -
színész ápolás Bodrogi Gyula rosszullét kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csütörtök hajnalban került be az intenzívre a legendás színész, aki - ha minden jól megy -, kedden mehet haza.

Ahogy arról mi is írtunk, csütörtök hajnalban mentő szállította kórházba Bodrogi Gyulát. A színészóriás éjjel lett rosszul, így nem volt kérdés, hogy felesége, Angéla rögtön segítséget hívjon. Bodrogi pár nappal később azt nyilatkozta, határozottan jobban érzi magát, és a tervek szerint kedden engedik majd haza.

"Otthon is folytatódik majd a kezelés, mert jó lenne már kilábalni ebből az ördögi körből. Most sokat kell majd pihennem és én ebben sajnos nagyon nem vagyok jó. Képzelje el, hogy én még nyaralni sem tudok, mert másfél, maximum két nap alatt kipihenem magam és onnantól kezdve már nem is bírok magammal"

– újságolta a Ripostnak a színművész, majd így folytatta.

TV2

"Nem lesz más választásom, mint hogy pihenjek, mert Angéla figyel és azonnal az ágyba parancsol, ha netán úgy érezném, hogy nekem máshol van dolgom. Persze, pont így tesz majd a fiam is, szóval ha tetszik, ha nem, most lábadozni fogok annak rendje és módja szerint. Azt sajnos most nem is tudom megmondani, mikor állhatok majd újra közönség előtt, de ígérem, dolgozom rajta"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.