Régi álmát valósítja meg Kerényi Miklós Gábor: fia is segít neki

Forrás: MTI/Kovács Attila -
Kerényi Miklós Máté Kerényi Miklós Gábor Siófok musical Lévi Story - a Farmerkirály Lévi Story
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Budapesti Operettszínház egykori igazgatója egy különleges musicallel tér vissza, melyben szerepet kapott saját fia is, akivel gyerekkora óta szinte minden produkcióban együtt dolgozik.

A Siófoki Szabadtéri Színpadon mutatják be július 15-16. között Kerényi Miklós Gábor vadonatúj rendezését, a Lévi Story - A Farmerkirályt. A rendező közel egy évtizede tervezi, hogy bemutatja a világszerte ismert farmermárka megszületésének történetét. A musical különlegessége, hogy főszerepet kap benne a klezmer, a kelet-európai jiddis hangszeres tánczene.

Forrás: MTI/Kovács Attila

Az előadás próbái jelenleg is gőzerővel zajlanak, a rendező, akit művészberkekben csak KERO-ként ismernek, villáminterjút adott a Blikknek. A Kossuth-díjas egykori színházigazgató pedig elárulta, hogy a próba során különleges kapcsolata van fiával, Kerényi Miklós Mátéval.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.