Magára hagyta újszülöttjét egy anya a szőlőtőkék tövében

kisbaba Márfa gondatlanság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A horvát társszervek június 16-án 0 óra 13 perckor értesítették a magyar rendőröket arról, hogy az eszéki kórházban elláttak egy nőt, aki vélhetően előző délután Magyarország területén megszülte a gyermekét, majd magára hagyta.

A 31 éves horvát állampolgárságú nő ellentmondásos információkat adott arról, hogy pontosan hol adott életet a gyermeknek, azonban a rendőrök a horvát társszervek segítségével beszerzett adatok alapján kutatásba kezdtek, melynek eredményeképpen Márfa szőlőhegyen június 16-án délután megtalálták az életben lévő újszülöttet.

A kutatásban egy orvosi végzettséggel rendelkező rendőr is részt vett, aki a csecsemőt a helyszínen szakszerű ellátásban részesítette egészen a mentők kiérkezéséig, akik ezután átvették a gyermek ellátását, majd kórházba szállították. A nő ellen emberölés kísérlete miatt rendelt el nyomozást a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság – írta a Zsaru Magazin közösségi oldalán megosztott bejegyzésében.

Először úgy tűnt, hogy a baba jól van, de azóta kiderült, a kórházban meghalt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.