Mészáros Árpád Zsolt Olaszország költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mészáros Árpád Zsolt már több mint 20 éve alakított felejthetetlen karaktereket a színpadon, most azonban úgy döntött, hogy abbahagyja a színészetet, és családjával Olaszországba utazik, ahol új életet kezdenek együtt.

Legjobb barátai mindannyian jól ismerik és tudják róla, hogy legtöbbször a vízre kievezve, hajózással töltődik fel a színész, aki szabadidejében a párjával és gyermekeivel rendszeresen kihajózik a Dunára. Legutóbbi komoly döntéséről is a hullámokon ringatózva mesélt a Mokka riporterének, Hederman Stellának.

– fejtette ki a híresség. MÁZS azt is megpróbálta finoman megfogalmazni, hogy már a társulat tagjaival kapcsolatban sem érezte azt, hogy kölcsönösen építenék egymást.

– fogalmazott a színész, akinek az sem titkolt célja, hogy a jövőben egy saját turisztikai központ létrehozása által bevezesse az olaszokat a magyar kultúra szépségeibe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.