2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Amber Heard benyújtotta a fellebbezést: újabb fordulat jöhet a rágalmazási perben

Forrás: MTI/EPA/Reuters Pool/Evelyn Hockstein -
Amber Heard Johnny Depp bíróság per fellebbezés Amber Heard kontra Johnny Depp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész világot lázban tartotta Amber Heard és Johnny Depp rágalmazási pere, mely nagy meglepetésre a színész győzelmével ért véget. A bíróság ugyanis A Karib-tenger kalózai filmek sztárjának adott igazat és többmilliós kártérítés kifizetésére ítélte exfeleségét.

Amber Heard és jogi képviselői azonban az ítélet meghozatalának pillanatában közölték, hogy fellebbezni fognak a döntés ellen. A hivatalos papírokat végül most csütörtökön nyújtották be a virginiai Fairfax megyében, mivel szerintük a bíróság az első kiegészítéssel szembeni hibákat követett el, így nem született igazságos és tisztességes ítélet.

Forrás: MTI/EPA/Reuters Pool/Evelyn Hockstein

Heard és ügyvédi csapatának legfőbb érve, hogy az egyik esküdt jogtalanul vett részt a tárgyaláson, mivel szerintük nem a fiú, hanem édesapja kapta meg a behívót. A bíró azonban már korábban is megállapította, hogy nem történt csalás a névazonosság kapcsán, ami azért merülhetett fel, mivel az idézésben csak a név szerepel, születési dátum nélkül.

Johnny Depp csapata azonban nem aggódik a fellebbezés miatt, ugyanis az esküdtszék a hathetes tárgyalás során részletekbe menően megvizsgálhatta a bizonyítékokat és egyhangú ítéletet hoztak – írja a TMZ.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.