gyászhír Árpa Attila Argo Geréd Gyárfás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Argo ikonikus színészeként ismertté vált Geréd Gyárfás „Gyafi” halálhírét egykori jó barátja és kollégája, Árpa Attila is megosztotta közösségi oldalán.

A motoros színész egyik legkiemelkedőbb szerepe „A Svéd" volt az Argóban, de a Doktor Balatonban is feltűnt. Rendesen ki kellett gyúrnia magát, ugyanis testőrként kapott szerepet a népszerű sorozatban a TV2-n. Gyafi már az ötödik, aki az eredeti Argo-stábból meghalt: Bicskey Lukács, Oszter Sándor, Kiss József és Csurka László sincsenek már köztünk – írja a Blikk.

Forrás: Shutterstock

„Egészen elképesztő módon, de sajnos valahogy ismét úgy hozta az élet, hogy tragikus híreket vagyunk kénytelenek itt közzétenni... A tegnapi napon egy régi motoros versenyzőnk, aki nem egész egy éve még világbajnokságot nyert Miskolcon, elhunyt. Jelenlegi információnk szerint szívinfarktus okozta a halálát. Így ment el közülünk 69. életévében Geréd Gyárfás „Gyafi”, aki hosszú-hosszú éveken keresztül volt egyesületünk versenyzője, valamint Vili Papa pajtása és tisztelője is egyben. Isten Veled, jó utat, Gyafi!" – írta bejegyzésében a Gruber's Gym edzőterem, ahova Gyafi is járt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.