Beismerte, miben hibás VV Fanni feltételezett gyilkosa: ezt mondta az utolsó szó jogán

Fotó: Polyák Attila - Origo -
valóvilág gyilkosság B. László VV Fanni gyilkosság bíróság utolsó szó feltételezett gyilkos VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öt évvel ezelőtt veszett nyoma az egykori realitysztárnak, VV Fanninak. Senki nem tudja, mi történt vele, az sem biztos, hogy még él, de az sem, hogy meghalt volna, mivel az eltelt évek során nem sikerült a holtteste nyomára bukkanni.

Fanni kapcsán mégis gyilkosság miatt nyomoz a rendőrség és ma a bíróságon felszólalhatott a bűncselekménnyel gyanúsított B. László. A férfi az utolsó szó jogán azt hangoztatta, hogy ártatlan a lány megölésében, viszont azt beismerte, hogy miben hibázott.

VV Fanni feltételezett gyilkosa, az ügyben hamarosan ítélet születik Fotó: Polyák Attila - Origo

Amikor észlelte, hogy Fanni eszméletlen állapotban fekszik az albérletben található ágyon, akkor nem értesítette a mentőket. Ehelyett lecipelte a mélygarázsba a lányt, befektette a saját autójába, majd a magatehetetlen Fannival ismeretlen helyre hajtott, ahol egy ismeretlen, BMW típusú autóval érkező férfinak adta át a realitysztárt – írja a Blikk.

A VV Fanni gyilkossággal kapcsolatos korábbi cikkeinket ide kattintva találjátok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.