Hajszálon múlt a cápatámadás: meglepő módszerrel kergették el a ragadozót a fürdőzők

cápatámadás Cápa nyaralás Törökország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A július első napjaiban történt halálos egyiptomi cápatámadások miatt mostanában egyre nagyobb figyelmet kapnak a népszerű üdülőhelyek partjainál felbukkanó vízi ragadozók.

A minap egy törökországi felvétel is napvilágot látott, melyen Marmaris partjainak sekély vizeit látogatta meg egy éhes cápa. A videón látható, ahogy a jelenlévők egy felmosórúddal ütlegelve akarják elkergetni a gyerekekkel teli fürdőhely közeléből, és végül sikerrel járnak.

A két, egyiptomi támadás áldozatául esett hölgy azonban nem volt ilyen szerencsés: a politikusi múlttal rendelkezett Elisabeth Sauert 68 éves korában ölte meg egy tengeri ragadozó, órákkal korábban pedig szinte ugyanazon a helyen egy román állampolgárságú turistanő vesztette életét hasonló körülmények között – írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.