2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Durva évtizedek várnak VV Fanni gyilkosára: veszélyes bűnözők közé fog kerülni

Fotó: Polyák Attila - Origo -
gyilkosság Novozánszki Fanni B. László börtön VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélte emberölés miatt a bíróság VV Fanni gyilkosát, B. Lászlót. Bár a férfi luxusterepjáróval és elegáns öltönyben érkezett a tárgyalásra, nagyot fordult vele a világ, és most már rabruhában várja, hogy átszállítsák az ország egyik legszigorúbban őrzött BV intézetébe.

B. László állandó kontroll alatt, hidegvérű gyilkosokkal egy helyen, napi 23 órában zárkába zárva fogja tölteni életének hátralévő részét. Bár még csak első fokon ítélték el a férfit, kemény évtizedek várnak rá, ha másodfokon is megerősítik az ítéletet.

B.L. emberölés bűntette, VV Fanni, Novozánszki Fanni, 2020.01.07. Fotó: Polyák Attila - Origo

A Bors információi szerint a fegyház a szabadságvesztéses elítéltek legszigorúbb végrehajtási fokozata. Ide kerülnek azok, akiket emberölésért, nemi erőszakért, terrorcselekményért zárnak be. Az elítéltek napjuk nagy részét a zárkájukban töltik, csupán egy órára mehetnek ki a levegőre. Állandó ellenőrzés alatt tartják őket, és hetente egyszer van lehetőségük a tisztálkodásra.

A gyilkossági ügyről írt cikkeinket ide kattintva tudjátok elolvasni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.