Friss hír a koncertjén összeesett Carlos Santana állapotáról: ezért lett rosszul

Forrás: NOTIMEX/Nicolás Tavira -
koncert Carlos Santana rosszullét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már jobban van Carlos Santana, a világhírű amerikai gitáros, aki kedden egy mitchigani szabadtéri koncerten lett rosszul "a kimerültségtől és kiszáradástól".

Santanát, aki a Detroit melletti Pine Knob Music Theatre színpadán lett rosszul, a stábja támogatta ki. A közönségnek búcsút intő sztárt kórházba szállították megfigyelésre. A 74 éves gitáros zenei menedzsere, Michael Vrionis közleményben nyugtatta a rajongókat, hogy Santana már jól van.
A sztár Facebook-bejegyzésében azzal magyarázta a történteket, hogy "elfelejtett enni és inni", ezért kiszáradt és legyengült.

50328008. México, D.F.- La leyenda del rock, Carlos Santana, conquistó el Palacio de los Deportes durante el concierto que ofreció parte de su “Corazón tour”, en donde compartió escenario con la banda Journey, ante 15,127 fans, cifra de acuerdo con los organizadores. NOTIMEX/FOTO/NICOLAS TAVIRA/NTA/ACE/ Forrás: NOTIMEX/Nicolás Tavira

A gitáros jelenleg Amerikát járja a Miraculous Supernatural című koncertkörúttal.

Menedzsere azt is elmondta, hogy a szerdára, a pennsylvaniai Burgettstownba meghirdetett koncertet is el kell halasztaniuk egy későbbi időpontra a sztár rosszulléte miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.